Oma isäni on jo taivaassa, mutta olen ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa askarrellut isänpäiväkortteja. Sain tilauksen tehdä pienelle joukolle kavereita isänpäiväkortteja. Kun tein ne, kohta tuli pyyntö tehdä lisää. Lopulta tein parisenkymmentä isänpäiväkorttia ja nyt alkaa tuntua että kiintiö on täynnä.

Isänpäivä ei ole oikeastaan koskaan ollut askartelun kärjessä, joten yleensä en ole tehnyt muita isänpäiväkortteja kuin omalle isälleni (kun hän oli vielä kanssamme).

"Varastin" röyhkeästi Pinterestistä idean tehdä Teräsmies-kortin. En ehtinyt kuvaamaan tekemiäni kortteja, mutta omien korttieni pohjana oli tämä kuva:

is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4.jpg?1477903536

Omiin kortteihini laitoin sisälle vain Teräsmies-logon siniselle kartongille. Mitään tekstejä en laittanut niihin kortteihin, jotka myin kavereilleni. Kaikki kortit eivät olleet aivan samanlaisia, vaan "paidan" sininen vaihteli erisävyisenä ja "takin" värit olivat harmaita, mustia, sinisiä ja ruskeita. Kahta samanlaista korttia en tehnyt.

Kamut olivat tyytyväisiä kortteihin, mutta onneksi niitä ei enää tarvitse tehdä enempää. Olen korviani myöten täynnä isänpäivää...