En ole jaksanut hetkeen askarrella onnittelukortteja kun inspiraatio katosi jonnekin, joten olen yrittänyt keksiä jotain muuta tekemistä. On melkein kymmenen vuotta siitä kun olin innokas tekemään helmikoruja. Koruja tuli tehtyä kuin liukuhihnalta. Innostus lopahti hetken päästä ja kaappeihin ja laatikoihin jäi pölyttymään kaikenlaista krääsää (helmiä, vaijeria, lukkoja yms.)

Innostuin vähän aikaa sitten haaveilemaan avainnauhan tekemisestä. Innostus lähti vähän lapasesta ja aloin kaivaa kaikkea käyttökelpoista esille ja sitten tuli myös HIEMAN shoppailtua. Luottokorttia on tullut viime päivinä hieman vingutettua enemmän kuin olisi ollut tarpeellista. Postimies ei varmaan ole kovinkaan innoissaan kun joutuu rahaamaan pikkupaketteja postilaatikkooni päivä toisensa perään :) Osa paketeista on ehtinyt jo kotiin saakka, osa on vielä matkalla. Laitan jossain vaiheessa kuvia ostoksistani.

Toivon mukaan saan jotain aikaiseksi ennen kuin tämäkin innostus ehtii loppua. Jos saan jotain aikaiseksi, pitää varman myydä osa tekeleistäni, jotta saan korvattua luottokortilleni tulleen "pikkuisen" loven. ;)