Neilani Alejandrinon (nimimerkiltään sweetdreamer33) tarina "The Girl He Never Noticed" oli ensimmäinen Wattpadissa lukemani tarina.

Ihastuin tarinaan, enkä malttanut olla lukematta sitä. Tarina kertoo Jade Collinsista, joka työskentelee kahvilassa. Hänen menneisyydessään on tapahtunut jotain, jonka vuoksi hän pukeutuu mustaan peruukkiin ja paksusankaisiin silmälaseihin. Hän yrittää olla huomaamaton. Jaden salaisuudet alkavat paljastua pikkuhiljaa lukijalle, mutta vasta kirjan loppupuolella. Tarinan Jadesta tuli minulle mieleen Ruma-Betty tv-sarja.

Kirjan alussa tapaamme myös nuoren miljönäärin nimeltään Eros Petrakis, joka on nuori, komea ja kylmä. Hän rakastuu Jaden valmistamaan kahviin ja haluaa palkata naisen henkilökohtaiseksi kahvinkeittäjäkseen.

Jaden elämään tulee ylä- ja alamäkiä sen jälkeen kun hän tutustuu Erokseen.

Olen lukenut tämän kirjoittajan tarinoista vain tämän yhden tarinan, mutta hän on kirjoittanut myös spin-offeja, joissa tutustutaan päätarinassa olleisiin hahmoihin (lähinnä Eroksen perheeseen ja ystäviin). Päätarinaan on kirjoitettu jatko-osakin. Kirjoittaja on julkaissut tarinoitaan myös kirjallisessa muodossa.