Tällä kertaa ajattelin esitellä jotain muuta kuin postikortteja. Varastooni on jäänyt vähän kaikenlaista krääsää Postcrossingin lopetettuani. Koska osalllistuin todella paljon vaihtoihin ja hippoihin, tulin keränneeksi pientä tavaraa varastoon. Muumit ovat erittäin suosittuja myös ulkomailla, joten minulla oli paljon muumijuttuja varastoja, nyt niistä jäljellä on lähinnä enää postikortteja. Myös Harry Potter ja Twillight olivat suosittuja (ainakin vuosia takaperin), joten niihinkin liittyviä juttuja ilmestyi (jostain syystä) varastooni.

Tässä on esimerkkinä Twilight-aiheisia jääkaappimagneetteja. Pääosa magneettien aiheista on englanninkielisiä, mutta mukana on joitakin vähän eksoottisempiakin tekstejä.

Magneettipakkaus%202%20Twilight%201.jpg?

 

Magneettipakkaus%203%20Twilight%202.jpg?

 

Magneettipakkaus%204%20Twilight%203.jpg?

Nämä ovat vielä jäljellä Twilight-aiheisista magneeteista. Nämä magneetit ovat n. 1 millin paksuisia taipuisia magneetteja, jotka on tehty erilaisista Twilight -elokuva-aiheisista posterikuvista. Elokuva ei ole erityisemmin enää suosikkini, joten olen yrittänyt päästä näistä(kin) eroon. Olen onneksi saanut myytyä osan omistamistani Twilight-magneeteista jo aikaa sitten - mutta jäljellä on (valitettavasti) vielä (aivan liian) monta magneettia.