Aamut ja illat alkavat olla jo sen verran pimeitä että vaatetuksessa pitäisi olla jo heijastin.

Omassa talvitakissani ei ole valmiita heijastimia (esim. heijastavia tuotemerkkejä tai nauhoja). Olen aikaisempina talvina yrittänyt pitää takissani roikkuvia heijastimia mutta pitkät nauhat jäävät monesti kiinni laukkuuni, eikä se ole heilunut halutulla tavalla. Olen myös käyttänyt avaimenperän tapaisia heijastimia takin vetoketjuissa ja laukussa. Todennäköisesti nämä avaimenperän tapaiset heijastimet eivät ole olleet aivan riittäviä mutta olen yrittänyt laittaa useampia heijastimia. 

En ole aikaisemmin tehnyt itse heijastimia mutta nyt ihastuin netistä löytämiini malleihin tupsuheijastimista. Niitä voisi tehdä helposti kunhan olisi tarvittavat materiaalit.

Tässä on Kodin kuvalehdestä löytämäni esimerkki:

http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/silimankarkkia/tupsuheijastimia

20161017_090100.jpg?1477027932

Tämä Kodin kuvalehden bloggaus on aika uunituore ja esimerkki vaikuttaa sen verran simppeliltä ettää voisin itsekin kokeilla tätä. Tupsuheijastin on nätti ja sen voi laittaa laukkuun tai takkiin, eikä haittaa vaikka niitä on useampiakin.

En ehtinyt sen tarkemmin selvittää mistä kaikista paikoista voisin saada heijastinkangasta tai -nauhaa, mutta pikaisen silmäyksen perusteella ainakaan heijastinnauhan hinta ei ole mikään hirveän korkea esim. 10m tai 20m rullissa. Niillä saisi tehtyä aika monta heijastinta.

Myös "tupsuheijastin" tai "heijastintupsu" hakusanalla löytyi muitakin mielenkiintoisia malleja.

Eiku kokeilemaan!