Hahmottelen hieman suunnitelmiani. Odottelen saapuvaksi askartelutarvikkeita, jotta pääsisin valmistelemaan joulua... Kyllä, kuulit aivan oikein. Joulu on taas, joulu on taas... Eli on aika aloittaa joulukorttien valmistaminen. Materiaaleja odotellessa ajattelin kirjoitella jotain, tai käydä läpi aikaisemmin kirjoittamiani tarinoita.

Tarinan alkuja on varmaan useita kymmeniä. Lukuisat tarinat ovat jääneet muutamaan ensimmäiseen sivuun, osasta en ole ehtinyt tehdä muuta kuin raakaversion päähahmoista. Mitä minä tekisin näillä raakileilla? En jaksa kirjoittaa niistä ainakaan täysimittaista romaania, en edes novellia. Siispä ajattelin että otan pienen katkelman jostain aloittamastani tarinasta - joko tarinan alusta, keskeltä tarinaa tai vaikka tarinan lopusta. Tai sitten kirjoitan lyhyen aloituksen tarinaan jotan en todennäköisesti koskaan tule lopettamaan. Ehkä jossain vaiheessa löydän itsestäni sisäisen kirjailijan ja jaksan jatkaa aloituksia...

Katsotaan mitä tästä tulee...

Kannattaa huomioida että en ole ammattilaiskirjoittaja. Suurin osa aloittamistani tarinoista on kirjoitettu 10-18 vuotta sitten teini-ikäisen naiivilla ajatusmaailmalla tai parikymppisen muka-aikuisen maailman valloittajan meiningillä. Mukana on myös ajatuksia pettymyksiä kokeneelta aikuiselta naiselta.

Lueskelin jo jokusen aloituksen läpi ja huomasin kuinka sekalainen joukko kirjoituksia minulla on. Tarinoiden juonet vaihtelevat laidasta laitaan. Tarinat sisälsivät vampyyreitä, demoneja, noitia, mafiaa, rikoksia, sarjamurhaajia, mysteereitä, jengiväkivaltaa, teiniromantiikkaa, agentteja, sotilaita, avaruusaluksia, keijuja, lohikäärmeitä ja ties mitä... En näköjään osaa pysyä yhdessä genressä... ;)