Christie Craigin "Divorced, Desperate, and Delicious" oli toinen Wattpadissa lukemani kirja. Pidin myös tästä suunnattomasti ja suosittelen tätä ehdottomasti sellaiselle, joka pitää huumorista, poliisiaiheista tarinoista ja romantiikasta.

Tarina kertoo valokuvaaja Lacy Maguiresta, jonka elämään putkahtaa haavoittunut rikollinen Chase Kelly, joka paljastuukin poliisiksi, jota jahdataan. Chase joutuu piiloutumaan useiksi päiviksi Lacyn asuntoon ja tutustuu talon eläinasukkaisiin ja ihmettelee asunnon puhuvia laitteita.

Lacyn elämässä pyörii myös hölösuiset ystävät, useasti naimisissa ollut äiti ja ex-mies, joka yrittää päästä Lacyn pöksyihin vuosipäivän kunniaksi. Kaikkien näiden lisäksi Chase yrittää selvittää miksi hänet yritetään lavastaa rikoksesta, jota ei tehnyt ja samalla yrittää pelastaa poliisia, jonka ampumisesta häntä syytetään.

Tämän tarinan voi lukea ilmaiseksi Wattpadissa, mutta kirjoittaja on julkaissut muitakin kirjoja, joita voi ostaa suosituimmista e-kirjoja myyvistä kaupoista. En tiedä onko kirjoja suomennettu tai myydäänkö näitä Suomessa. Minua kiinnostaisi jossain vaiheessa tutustua kirjoittajan muuhunkin tuotantoon, tykkäsin kuitenkin sen verran lukemastani kirjasta että uskon muidenkin kirjojen kiinnostavan.