Olin nuorempana todella innokas piirtelijä. Suosikkiaiheitani oli ihmishahmot ja muoti. En nyt mikään huippupiirtäjä ollut, kunhan tuli jotain räpellettyä. Koska mielikuvitukseni laukkasi aina 100km/h, mieleni kehitteli kaikenlaista etenkin kouluaikoina kouluvihkojen ja kirjojen reunioihin. Kukkia, maisemia, ihmisiä ja ties mitä muistuttavia töherryksiä löytyi varmaan jokaisesta paperista, jossa oli edes vähän tyhjää tilaa.

Ihmisiä piirtelin mielelläni kuvista mallien perusteella. Liveihmisiä en oikein osannut piirtää.

Piirtäminen on ollut aikaisemmin intohimoni, mutta jossain vaiheessa se vain jäi jonnekin taka-alalle. En oikein tiedä mistä syystä. Oliko kyseessä paljon puhuttu "Real Life" vai mikä. En ole varmaan kymmeneen vuoteen piirtänyt mitään. Mutta nyt sekin on alkanut taas kiinnostaa.

En ole koskaan oikeastaan piirtänyt alastomia ihmismalleja, mutta se on oikeastaan alkanut viehättää minua. En tiedä osaisinko ihan piirtää livenä alaston malleja, mutta kuvasta voisin piirtää jotain alastonta :P

Tämä on taas yksi projekti lähitulevaisuuteen. Eli siihen päivään, jolloin ei ole ajankäytön ongelmia ja kaikki muut aloittamani ja keskeneräiset projektit on loppuunsuoritettu.

Toisaalta... mieleni saattaa vielä moneen kertaan muuttua ennen kuin edes oikeasti pääseen siihen vaiheeseen että minulla on aikaa alkaa piirrellä jotain... :)