ThatReeaderin "Notes by Chloe" oli se tarina, jonka luin Wattpadissa kun kaipasin keveää teinihömppää. Vaikka olenkin jo aikuinen nainen, joskus kaipaan menneiden muistelua ja silloin saatan uppoutua tällaisten teinitarinoiden syvyyksiin. "Notes by Chloe" on ihan mukava ja hyvin kirjoitettu tarina lukioikäisestä Chloesta, joka alkaa ystävänsä painostuksesta kirjoitella nimettömästi Shakespearea mukailevia post-it-lappuja ihastukselleen (Mason Matthews).

Tilanne monimutkaistuu kun Mason luulee post-it-lappujen kirjoittajan olevan ex-tyttöystävänsä ja kertoo asiasta Chloelle.

Uskoisin että teini-ikäiselle tarina on erittäin sopiva, ja miksei vähän vanhemmallekin. Jaksoin lukea tarinan loppuun ja olin  jopa innoissani ahmiessani tarinaa. Tarina on suhteellisen lyhyt kirjaksi, mutta ehkä se olikin syy miksi pidin siitä; tarina meni nopeasti eteenpäin ja ehdin lukea sen aamulla ennen töihin lähtöä.

Lopputeksteistä ymmärsin että kirjoittaja aikoo julkaista tarinan myös omakustanteena Amazonissa ja on lisännyt siellä myytävään versioon lisää lukuja. Jos hinta ei ole paha, voin jopa harkita lataavani täysversion Amazonista sitten kun se ilmestyy.