Pääsin vihdoinkin testaamaan avainnauhan tekemistä. Ajattelin aloittaa ensin helpolla avainnauhalla ja vähän halvemmilla materiaaleilla, ennen kuin alan edes koskemaan kalliimpiin kristalli- tai kivihelmiin.

Ensimmäinen avainnauha ei onnistunut aivan niin kuin olisin halunnut. Nauha on hieman toispuoleinen ja siitä tuli liian lyhyt omaan käyttööni. Kyllä minä sitä voisin käyttää mutta joutuisin kumartelemaan joka kerta ovea avatessa. Nauha voisi olla ihan OK lyhyemmälle aikuiselle tai lapselle. Nauhan pituus on ympäriinsä yhteensä n. 71 cm ja 10 cm alimmasta solmusta lukon päähän.

Korussa olen käyttänyt vaaleansinistä vahattua puuvillanyöriä (paksuus 1mm). Koristeina on 8-millliset valkoiset ja siniset puuhelmet. Kiinnitin nauhan päähän myös kädenmallisen pienen riipuksen, jossa lukee "hand made" :)

Nauhassa ei ole lukkoa, joka olisi hyvä olla turvallisuussyistä (saisi helposti pois, jos nauha jää johonkin kiinni). Nauha on kuitenkin tarpeeksi pitkä, jotta sen saa vedettyä pään ylitse ja hätätapauksessa nauhan voi leikata poikki.

 

001.jpg?1465664378