Tunnustan: Olen perfektionisti. Aikaisemmin tilanne oli pahempi. Olen edelleen perfektionisti, mutta en ehkä jaksa nipottaa enää nykyään samalla tavalla kuin ehkä vuosia takaperin.

Kun latailin korttien kuvia blogiin, aloin vähitellen huomata korteissa virheitä: ääriviivatarra oli vinossa, tekstit eivät olleet aivan siinä kohdassa missä niiden olisi pitänyt olla, nauhat olivat siirtyneet ja lukemattomia muita "virheitä" löytyi jokaisesta kuvasta.

Minulla on varmaan useita kymmeniä muitakin kortteja, jotka eivät ikinä pääse tänne blogiin saakka tuon tautini (=perfektionismi) vuoksi. Ne kortit, jotka tulevat pääsemään tänne blogiin, eivät ole täydellisiä, mutta yritän sietää sitä. Vanhetessa olen onneksi oppinut sietämään sitä, ettei mikään ole täydellistä ja pienistä virheitä ei kannata murehtia. Erehtyminen on ihmillistä ja virheitä sattuu, niistä voi jopa oppia. Emme ole robotteja, joten on hankalaa tehdä jokaisesta käsintehdystä kortista tai mistä tahansa käsityöstä tasalaatuista ja samanlaista jonkun toisen kanssa.

Opettele sietämään virheitä: toiset eivät välttämättä edes huomaa niitä tai pidä niitä tärkeinä.